O nama

Lilatex shop smo osnovali kao porodičnu firmu I kroz deceniju poslovanja se naša porodica uz zaposlene I poslovne partnere proširila I dobila reputaciju firme koja pored kvaliteta robe I usluga najviše pažnje obraća na međuljudske odnose kako sa zaposlenima I partnerima tako I sa kupcima u maloprodaji I veleprodaji. Kod nas u Lilatexu je dolazak na posao ili kupovinu na nivou dolaska kod dragog prijatelja gde možete podeliti svoje misli, popiti kafu, zasladiti se bombonicama I uživati u prijatnom ambijentu uz muziku I priču. Naši članovi Lilatex porodice će vam u svakom momentu biti na usluzi u pronalaženju željenog komada odeće I odabiru istog sa najiskrenijim mišljenjem jer nam je bitno da našu garderobu iznova nosite I budete dugoročno zadovoljni kupovinom.

Takođe nas možete posetiti u prijatnom magacinskom ambijentu naše firme I uz kafu napraviti zajedno sa nama plan kupovine artikala za vaše maloprodajne objekte. Ako tek planirate da startujete posao I treba vam savet ili podrška mi ćemo vam biti na raspolaganju da vas uputuimo u svaki korak koji vas očekuje na tom putovanju.

Postanite deo naše priče I posetite nas u nekom od naših maloprodajnih objekata ili zakažite dolazak u veleprodaju kako bi mogli da vam se u potpunosti posvetimo u toku vase posete.

Uverićemo vas da su kupovina, posao I poslovni sastanci događaji u kojima se sklapaju nova poznanstva I uživa, a ne samo obaveza koja se skida sa dnevnog reda.

Telefon za informacije o veleprodaji +381 63 331 151

S` ljubavlju vaš

Lilatex shop d.o.o.